2014. január 15., szerda

Tepsiben sült fűszeres csirkemell koktélparadicsommal



Hozzávalók:
  • 4 szelet csirkemellfilé (kb 250 g)
  • olaj
  • 4 szelet bacon
  • bors
  • kakukkfű
  • oregánó
  • rozmaring
  • paradicsomlé
  • koktélparadicsom

Elkészítés:
  1. A csirkemell szeleteket befűszerezzük és kevés olajon egy serpenyőben mindkét oldalukat fehéredésig pirítjuk.
  2. Ezután egy kiolajozott sütőtálba helyezzük a fűszeres csirkemellszeleteket és mindegyikre helyezünk egy szelet bacont.
  3. Kevés paradicsomlét töltünk alájuk (ne lepje el).
  4. Kb 15 percig magas hőfokon sütjük (225 fok), majd kivesszük, berakjuk a koktélparadicsomokat is a hússzeletekre és közéjük, majd visszatesszük és további 15 percig sütjük alacsonyabb hőfokon, vigyázva arra, hogy ne égjen meg semmi, csak piruljon.






Megjegyzések, tapasztalatok:
- Krumplipürével tálaljuk.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése